Понад 9 тисяч жителів Сокирянщини вакцинувалися від COVID-19

Дата: 10.11.2021 15:55
Кількість переглядів: 327

За повідомлення комунального некомерційного підприємства «Сокирянський центр первинної медико-санітарної допомоги», на даний час від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, у громаді щеплено 9658 осіб. Першу дозу вакцини отримали 6168 мешканців, другу – 3490.

Зокрема, використано 2756 доз вакцини Astra Zeneka, 2903 доз ін’єкцій КОРОНАВАК, 3144 дози Pfizer-BioNTech та 855 доз вакцини Moderna.

Як зазначають медики, вакцин для проведення щеплень є в достатній кількості. Наразі доступними є вакцини Astra Zeneka, КОРОНАВАК та Pfizer-BioNTech.

Мобільна бригада, яка створена на базі Сокирянського центру первинної медико-санітарної допомоги, здійснює вакцинацію й у населених пунктах громади.

Записатися на вакцинацію може кожен житель громади у свого сімейного лікаря, в амбулаторії за місцем проживання, або ж у КНП «Сокирянський центр первинної медико-санітарної допомоги» за адресою м.Сокиряни, вул.О.Кобилянської, 43, кабінет, 47.

Як зазначають медики, вакциновані люди рідше хворіють на COVID-19, а якщо хворіють, то легше переносять хворобу. Вакцинація спрямована на запобігання важкого перебігу коронавірусної інфекції та смертельних наслідків.

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь