Відбулась чергова тринадцята сесія Сокирянської міської ради восьмого скликання

Дата: 18.11.2021 16:18
Кількість переглядів: 266

Під головуванням Василя Козака сьогодні, 18 листопада, відбулась чергова тринадцята сесія Сокирянської міської ради восьмого скликання.

На засідання прибули 23 депутати із 26, серед запрошених – керівники окремих структурних підрозділів та комунальних підприємств, установ, організацій міської ради, старости населених пунктів громади та представники засобів масової інформації. Міський голова Василь Козак черговий раз наголосив депутатам на більш відповідальному ставленні до покладених на них обов’язків.

На порядок денний було винесено 28 питань. Одне з перших – звіт міського голови про діяльність виконавчих органів міської ради у 2021 році.

Сокирянська міська рада восьмого скликання розпочала свою роботу рівно один рік тому – 18 листопада 2020-го. Чим жила Сокирянська територіальна громада у перший рік свого функціонування, її основні здобутки та досягнення окреслив Сокирянський міський голова Василь Козак. Василь Васильович подякував виконавчим органам міської ради, депутатам та всім, хто бере активну участь у розбудові Сокирянщини за плідну працю та закликав не знижувати темпи роботи. Присутні мали змогу переглянути відео звіт найбільш значимих проєктів, які вдалось реалізувати в громаді в поточному році.

В ході засідання народні обранці проголосували за призначення Євгена Бушовського директором комунального підприємства міської ради «Сокирянське управління капітального будівництва», затвердили Порядок формування кадрового резерву в міській раді та робочий План діяльності ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2022 рік.

Йшлося й про виготовлення гербових печаток та штампів управління – Центру надання адміністративних послуг (Центр дії) у зв’язку із деякими змінами.

Також підтримали депутати питання про перейменування Сокирянської гімназії на Сокирянський ліцей та, з метою отримання правовстановлюючих документів, затвердили статути закладів освіти громади у новій редакції.  

В ході розгляду питань, які стосувались сфери освіти Сокирянщини, міський голова Василь Козак зазначив, що в наступному році, за рахунок коштів місцевого бюджету, заплановано виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво Сокирянської гімназії. Василь Васильович дав відповідні доручення профільним відділам.

Проголосували народні обранці і за внесення змін до рішення одинадцятої сесії №271/11-21 «Про надання дозволу комунальному підприємству «Сокиряни-благоустрій» на укладання договору фінансового лізингу для придбання техніки», а саме, що стосується розміру фінансування за вказаним договором. Також, доповнено Перелік об’єктів комунальної власності міської ради, що підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні.

Значна частина питань стосувалась сфери земельних відносин, які попередньо були розглянуті на засіданні постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування територій, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благострою.

Заключне питання тринадцятої сесії – про внесення змін до міського бюджету на 2021 рік.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь