Високі нагороди для земляків…

Дата: 18.11.2021 17:00
Кількість переглядів: 303

За доброю традицією перед початком пленарного засідання чергової тринадцятої сесії Сокирянської міської ради восьмого скликання, яке відбулось сьогодні, 18 листопада, міський голова Василь Козак вручив високі нагороди та подяки для земляків.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток системи освіти, впровадження реформи децентралізації державної влади, активну громадянську позицію та з нагоди ювілейного дня народження Почесною відзнакою Чернівецької обласної ради «За заслуги перед Буковиною» нагороджено секретаря міської ради Любов Іванівну Степаненко. Міський голова Василь Козак подякував Любові Іванівні за здобуті досягнення від імені голови обласної ради Олексія Бойка, а також вручив секретарю міської ради Почесну грамоту Сокирянської міської ради.

Почесними грамотами Чернівецької обласної та Сокирянської міської рад за багаторічну сумлінну працю, активну життєву і громадянську позицію та громадську діяльність, добросовісне виконання депутатських повноважень, вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування та з нагоди ювілею нагороджено Софію Іванівну Чоп.

За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування та з нагоди дня народження Подяку Сокирянської міської ради вручено старості Братанівського старостинського округу Василю Миколайовичу Лєсніку.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь