Працівники терцентру докладають максимум зусиль для покращенням умов обслуговування населення кожним з відділень установи

Дата: 22.11.2021 11:56
Кількість переглядів: 294

Подарувати людям увагу і доброту – першочергова місія працівників територіального центру соціального обслуговування населення Сокирянської міської ради.

Щодня необхідні соціальні послуги тут отримують жителі громади, яким так необхідна турбота та підтримка – це люди похилого віку та особи з інвалідністю.

Впродовж поточного року соціальними робітниками надано більше 14 тисяч соціальних послуг та підтримано більше п’яти сотень людей відповідної категорії.

Всі мешканці Сокирянщини, які перебувають на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома отримали допомогу у збиранні врожаю, прибиранні територій та заготівлі консервацій на зиму, а також повністю підготовлені до зимового періоду.

Не менш важлива місія й у працівників відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги терцентру. Тут громадян обслуговують перукар та швея. Ті підопічні, які за станом здоров’я не можуть прийти до відділення, отримують  послуги на дому. У попиті – і послуги тракториста.

Окрім того, при відділенні організації надання адресної натуральної та грошової допомоги постійно діє «банк речей», де, виходячи з можливостей, наявної фінансової та матеріально-технічної бази, безоплатно громадяни забезпечуються одягом, взуттям, бувшим у користуванні, та іншими предметами першої потреби за рахунок отриманої благодійної допомоги.

У терцентрі працює пункт і прокату технічних та інших засобів реабілітації, де жителі громади,   а також підопічні   мають можливість взяти у користування технічні та інші засоби реабілітації.

Працівники територіального центру докладають максимум зусиль, щоб підтримувати і здійснювати наближення комплексу різних видів послуг за місцем проживання тих, хто їх потребує.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь