Вітаємо з Почесними грамотами Верховної Ради України!

Дата: 23.11.2021 13:56
Кількість переглядів: 350

Сьогодні, 23 листопада, в ході робочого візиту на Сокирянщину, народний депутат України Валерій Божик урочисто нагородив Почесними грамотами Верховної Ради України жителів територіальної громади, які зробили вагомий особистий внесок у розвиток Сокирянщини.

Нагороди високого державного статусу удостоєний Іван Дмитрович Велущак – завідуючий хірургічним відділенням комунального некомерційного підприємства «Сокирянська лікарня» Сокирянської міської ради, за  вагомий особистий внесок у розвиток та розбудову системи охорони здоров'я Сокирянщини. Іван Дмитрович за роки роботи у Сокирянському краї, а це понад 36 літ,  проявив себе висококваліфікованим лікарем та керівником та виховав не одне покоління досвідчених та перспективних молодих лікарів.

Також, за вагомий особистий внесок у розвиток сфери охорони здоров’я, якісне надання медичних послуг людям в умовах поширення інфекції, спричиненої COVID-19, Почесну грамоту Верховної Ради України вручено Інні Володимирівні Гуцул – завідуючій інфекційним відділенням комунального некомерційного підприємства «Сокирянська лікарня». Інна Володимирівна працює у галузі медицини більше 11 років, проявивши себе висококваліфікованим лікарем-інфекціоністом та заслуживши повагу мешканців краю.

Почесною грамотою Верховної Ради України нагороджено і начальника відділу освіти Сокирянської міської ради Галину Іванівну Рябко – за вагомий особистий внесок у розвиток сфери освіти Сокирянщини, впровадження реформ та нововведень. Галина Іванівна - прогресивний та далекоглядний керівник та управлінець. Основою її роботи є розвиток закладів освіти Сокирянщини, перспектива та відповідні умови для навчання та виховання дітей. У сфері освіти Галина Рябко працює понад 40 років та користується заслуженим авторитетом серед педагогічних працівників.

Щиро вітаємо із заслуженими відзнаками! Хай здобутки примножуються, а людська вдячність та повага будуть найвищою нагородою за вашу нелегку працю!


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь