Запрошуємо жителів громади внести свої пропозиції та зауваження до Стратегічного плану розвитку Сокирянської територіальної громади до 2027 року!

Дата: 19.11.2021 17:53
Кількість переглядів: 238

       Як повідомлялося раніше, Сокирянська територіальна громада одна із перших серед територіальних громад Чернівецької області завершує процес розробки важливого для успішного та перспективного розвитку громади документу – Стратегії розвитку Сокирянської громади до 2027 року.

Стратегія – це суспільно-узгоджена програма розвитку на середньострокову перспективу, яка сприяє згуртуванню мешканців громади, забезпечує прозору конкуренцію за місцеві ресурси, підвищує конкурентоспроможність громади та вказує шлях до досягнення сталого майбутнього розвитку. Вона стане основним - опорним документом для місцевої влади в розвитку Сокирянської міської територіальної громади.

Наразі, проводиться процес громадського обговорення проєкту Стратегічного плану розвитку Сокирянської міської територіальної громади задля врахування всіх зауважень та пропозицій, внесених жителями громади.

Із Стратегією можна ознайомитись на офіційному веб-сайті міської ради у розділі бічного меню «Соціально-економічний розвиток», або ж перейшовши за посиланням:

https://rada.info/upload/users_files/04062156/4d9684b037b23d4e9e5ffa04f5af1e10.pdf.

Із зауваженнями та пропозиціями щодо Стратегічного плану розвитку громади  жителі Сокирянщини можуть  звертатися до відділу економічного розвитку, залучення інвестицій та комунальної власності міської ради, що знаходить в адмінприміщенні міськради, розташованого за адресою: м.Сокиряни, вул.Шевченка, 3 (перший поверх).

Після врахування всіх внесених  мешканцями громади зауважень та пропозицій, документ буде винесено на розгляд депутатів Сокирянської міської ради для відповідного погодження.

       Просимо брати активну участь у формуванні важливого та перспективного документу для громади!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь