Капітальні ремонти харчоблоків у закладах освіти громади не припиняються

Дата: 26.11.2021 12:02
Кількість переглядів: 748

Тема шкільного харчування у Сокирянській територіальній громаді наразі є актуальною та важливою, адже як зазначає міський голова Василь Козак, забезпечення належних умов для дітей – в пріоритеті діяльності міської ради, зокрема, що стосується факторів впливу на їх міцне фізичне та психічне здоров’я.

Відтак, Сокирянською міською радою своєчасно ухвалюються відповідні управлінські рішення з питань організації безпечного та якісного харчування та створення комфортних умов для прийому їжі  школярами та вихованцями дитячих садочків громади.

Стосується це, зокрема,  оновлень приміщень харчоблоків у закладах освіти. Відтак, капітальні ремонти їдалень та кухонь в освітніх установах не припиняються.

Наразі, за рахунок коштів місцевого бюджету, розпочато ремонтні роботи в харчоблоках  Михалківського ліцею та закладу дошкільної освіти №2 «Барвінок» міста Сокиряни.

Також, відновлюють харчоблок у закладі дошкільної освіти №1 «Веселка», де триває капітальний ремонт приміщення дошкільної установи за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку.

В межах реалізації проєкту «Спроможна школа для кращих результатів» в центральному корпусі Романковецького ліцею ім. К.Ф. Поповича продовжуються ремонтні роботи їдальні та кухні закладу.

Як і в інших школах, ремонт проводять комплексно: заміна комунікацій, системи опалення і вентиляції, водопостачання та водовідведення, електричних мереж, заміна підлоги та оздоблення стін.

 

 

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь