У Сокирянській громаді стартувала акція «16 днів проти насильства»

Дата: 26.11.2021 16:29
Кількість переглядів: 281

25 листопада в Україні стартувала всесвітня акція «16 днів проти насильства», основним завданням якої є привернення уваги громадськості до актуальних для українського суспільства проблем подолання насильства в сім’ї і не тільки.

Тож служба у справах дітей Сокирянської міської ради спільно з відділом-центром соціальних служб, правоохоронними органами приєднуються до вказаної акції заради об'єднуючої мети - створення соціального простору, вільного від насильства, збільшення у мешканців громади розуміння та обізнаності щодо форм насильства та розширення служб, до яких можуть звернутися постраждалі за допомогою.

Профільні служби закликають  сказати домашньому насильству та жорстокому поводженню з дітьми рішуче «Ні!». Краще запобігти тяжким та негативним наслідкам та захистити права дітей, до того як ці наслідки стали незворотніми. Батьки, родичі, сусіди або знайомі часто зберігають мовчання і не повідомляють про випадки жорстокого поводження в сім’ї, і, як правило, про подібні випадки стає відомо тільки тоді, коли дитина з травмами потрапляє в поле зору педагогів або медичних працівників. Запідозривши, що дитина піддається жорстокому поводженню і нехтуванню її потребами, необхідно терміново про це повідомити правоохоронні органи за телефоном 102, службу у справах дітей за номером 2-27-73, відділ - центр соціальних служб (Сокирянська міська рада, І поверх,  вул. Шевченка, 3) та відділ з питань соціального захисту населення Сокирянської міської ради.

Якщо Вам стало відомо про факт жорстокого поводження з дитиною або про можливу загрозу її життю та здоров’ю закликаємо бути свідомими і не ставати осторонь такої страшної проблеми як насильство над дітьми.        

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь