Оперативне та якісне надання адміністративних послуг жителям громади – ключове завдання ЦНАПу Сокирянської міської ради

Дата: 29.11.2021 12:25
Кількість переглядів: 234

Більше тринадцяти тисяч наданих послуг, вдосконалення процесу їх надання та створення комфортних умов для відвідувачів – такою видалася робота Центру надання адміністративних послуг (Центр Дії) Сокирянської міської ради впродовж десяти місяців поточного року.

Найбільшим попитом серед жителів Сокирянщини за вказаний період користувались послуги зі сфери земельних відносин, а саме: нормативна грошова оцінка земель; затвердження технічної документації із землеустрою, надання відомостей у формі Витягу з Державного земельного кадастру; надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою та державна реєстрація земельних ділянок.

Впродовж цього часу в управлінні вдалось реалізувати низку вдалих проєктів. Зокрема, за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток мережі центрів надання адміністративних послуг, здійснено закупівлю обладнання та встановлено  у паспортному секторі управління робочу станцію для оформлення та видачі паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм та паспорта громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм та здійснено поточний ремонт приміщення Центру. Загальна сума використаних асигнувань складає 532 тис. 700 грн., більше 206 тис. з яких було направлено із місцевого бюджету.

Також, міська рада внесла зміни в назву управління-Центру надання адміністративних послуг із доповненням словами «Центр Дії», що передбачає запровадження єдиних стандартів якості надання послуг — зручно, швидко, просто та людяно. Тобто за один візит громадяни можуть вирішити одразу кілька запитань.

Окрім того, впродовж десяти місяців 2021 року, задля забезпечення надання адміністративних послуг, що надаються територіальними органами МВС через центри надання адміністративних послуг, у сфері реєстрації транспортних засобів та видачі (обміну) посвідчень водія, здійснено закупівлю обладнання та встановлено програмно-апаратний комплекс для оформлення та видачі посвідчень водія і реєстрації транспортних засобів. На вказані цілі було направлено 264 тис. грн. Наразі Головним сервісним центром Міністерства внутрішніх справ надано доступ до Єдиного Державного Реєстру транспортних засобів. Заява про приєднання до договору про доступ посадових осіб опублікована на сайті Головного Сервісного Центру МВС.

Сьогодні Центр надання адміністративних послуг Сокирянської міської ради – сучасний заклад європейського зразка, де громадяни можуть отримати адміністративні послуги оперативно, якісно, в стислі та чітко визначені терміни.  Тут створено максимально зручні умови для отримання адміністративних послуг різними категоріями громадян. Перелік послуг, які надаються жителям громади поступово розширюється – наразі це 135 адмінпослуг.

 

 

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь