Відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 30.11.2021 12:06
Кількість переглядів: 226

Під керівництвом першого заступника міського голови Івана Гангала сьогодні, 30 листопада, відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради. Участь в роботі взяли секретар міської ради Любов Степаненко, заступник міського голови Оксана Бабій, керуюча справами виконавчого комітету Ауріка Мойсеєнко, керівники окремих профільних структурних підрозділів міської ради, старости населених пунктів громади.

Членами виконавчого комітету розглянуто 16 питань порядку денного. Зокрема, йшлося про уповноваження адміністраторів Центру надання адміністративних послуг (Центру Дії) та старостів на здійснення реєстрації, зняття з реєстрації місця проживання, перебування фізичних осіб та надання доступу до Реєстру територіальної громади.

В ході засідання підтримано питання про взяття на квартирний облік дитини з числа дітей-сиріт, та зняття з квартирного обліку дитини, позбавленої батьківського піклування, якій недавній часом було придбано нове житло у селі Коболчин.

Ряд питань стосувався встановлення режимів роботи окремих об’єктів господарювання у місті Сокиряни та селі Білоусівка.

Також йшлося про затвердження змін до робочої документації на проведення капітального ремонту Михалківського ліцею. Зокрема, що стосувалося поточного ремонту харчоблоку у закладі освіти.

Затвердили члени виконкому і Акт з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам, який попередньо був розглянутий на засіданні відповідної комісії. Як зауважив перший заступник міського голови Іван Гангал, робоча група з перевірки на предмет дотримання законодавства про працю, земельного, податкового та містобудівного законодавства суб’єктами господарювання, які здійснюють господарську діяльність на території громади й надалі проводитиме відповідні рейди, а небросовісних користувачів земельними ділянками комунальної власності буде притягнуто до відповідальності.

Затверджено і перелік громадських криниць на території Коболчинського старостинського округу.

Також члени виконавчого комітету підтримали питання про уповноваження старост на укладання охоронних договорів на об’єкти культурної спадщини, які знаходяться в населених пунктах та встановлення Артобєкту на території Ломачинецького старостинського округу.

Внесено зміни до персонального складу постійно діючої комісії з питань виявлення, обліку та набуття у комунальну власність Сокирянської територіальної громади майна відумерлої спадщини та безхазяйного майна, а також складу адміністративної комісії при виконавчому комітеті міської ради.

Окрему увагу приділено питанню щодо надання матеріальної допомоги громадянам, які мешкають на території громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь