ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 22.11.2021 15:00
Кількість переглядів: 200

Повна назва документа державного планування місцевого рівня: Проєкт Стратегії розвитку Сокирянської територіальної громади до 2027 року (далі –Стратегія).

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа місцевого значення: Сокирянська міська рада

Сокирянська міська рада повідомляє про початок громадських обговорень проєкту Стратегії розвитку Сокирянської територіальної громади до 2027 року.

Стратегія є документом, що визначає тенденції та основні проблеми та ризики соціально-економічного розвитку громади, стратегічні та операційні цілі, завдання та шляхи їх реалізації.

Передбачувана процедура громадського обговорення: відповідно до ст.12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» (СЕО), громадське обговорення Стратегії та звіту СЕО розпочато з дня їх оприлюднення, а саме з 22 листопада 2021 року на сайті Сокирянської міської ради та триватиме до 22 грудня 2021 року включно.

Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до проєкту Стратегії та звіту СЕО, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. Письмові пропозиції подаються фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання, із особистим підписом. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням, найменування та місцезнаходження юридичної особи, анонімні пропозиції не розглядаються. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження, або вмотивовано їх відхиляє, у порядку визначеному законодавством.

Ознайомитися з проєктом Стратегії розвитку Сокирянської територіальної громади до 2027 року, звітом про стратегічну екологічну оцінку, та отримати додаткову інформацію можна у відділі економічного розвитку, залучення інвестицій та комунальної власності Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області або на офіційному веб-сайті у розділі бічного меню «Соціально-економічний розвиток», або ж перейшовши за посиланням:  https://sokyryanska-gromada.gov.ua/socialnoekonomichnij-rozvitok-14-08-06-01-03-2019/

Зауваження і пропозиції до проєкту Стратегії, та звіту СЕО подаються до виконкому Сокирянської міської ради.

Відповідальна особа: Маркевич Андрій Миколайович (контактні дані: тел.(097)883-12-76, e-mail: 04062156_3066119610@mail.gov.ua

Строк подання зауважень і пропозицій становить 30 днів з дня розміщення на сайті. Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Проведення транскордонних консультацій не передбачається.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь