Відбулось офіційне представлення начальника відділення поліції №1 міста Сокиряни

Дата: 07.12.2021 14:00
Кількість переглядів: 757

Сьогодні, 07 грудня, заступник начальника Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області Геннадій Федорюк представив особовому складу відділення поліції №1 керівника. Ним став Лунга Сергій Володимирович, який до призначення тимчасово виконував обов'язки начальника відділення. Відповідний наказ 03 грудня підписав начальник Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області Руслан Дударець.

Сергій Лунга працює в органах внутрішніх справ вже близько 24 років. Починав свою діяльність з оперативного співробітника. До призначення на службу до відділення поліції №1 міста Сокиряни обіймав посаду керівника Вишенського відділення поліції міста Вінниці. Сергій Володимирович родом із Могилева-Подільського. Приймав участь у бойових діях на сході України. У 2013 році працював на Сокирянщині на посаді заступника начальника відділення поліції міста Новодністровськ.

Сокирянський міський голова Василь Козак привітав Сергія Лунгу з призначенням на відповідальну посаду, побажав успіхів у обраній справі та гідного служіння на благо жителів громади. Василь Васильович висловив готовність до всебічної підтримки та сприяння у питаннях створення належних умов для роботи працівників правоохоронних органів. «Наше спільне завдання зробити все можливе, аби Сокирянщина була успішною та зразковою громадою» - зазначив міський голова.

Побажав плідної роботи та гарних результатів заступник начальника Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області Геннадій Федорюк. Геннадій Йосипович відмітив плідну співпрацю та всебічну підтримку органів місцевого самоврядування Сокирянської громади. «Пам'ятайте, що ваша робота – це в першу чергу захист прав та інтересів громадян» - звернувся Геннадій Федорюк до особового складу відділення поліції.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь