Відбулось засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті міської ради

Дата: 07.12.2021 16:33
Кількість переглядів: 347

Сьогодні, 07 грудня, у міській раді під головуванням секретаря міської ради Любові Степаненко за участю заступника міського голови Оксани Бабій відбулось засідання адміністративної комісії.

На розгляд комісії надійшло 2 адміністративні протоколи про правопорушення, передбачені статтею 152 та 159 Кодексу України про адміністративні правопорушення

Зокрема, справи стосувалися порушення правил торгівлі на ринках та порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою населених пунктів.

Згідно протоколу про адміністративне правопорушення складеного за статтею 159 жителю села Кулішівка, за порушення правил торгівлі без наявних документів, передбачалось накладення попередження або адміністративне стягнення у розмірі від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Розглянувши всі матеріалі справи та заслухавши громадянина, на якого складено протокол, члени комісії вирішили винести останньому попередження.

Щодо другого питання порядку денного, яке стосувалось жительки села Кормань, яка здійснювала торгівлю у недозволеному місці чим спричинила порушення правил благоустрою, члени комісії прийняли рішення притягнути громадянку до адміністративної відповідальності шляхом накладення штрафу у розмірі 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або у сумі 340 гривень.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь