В міській раді обговорено питання розробки проектно-кошторисної документації для будівництва Сокирянського ліцею

Дата: 09.12.2021 11:27
Кількість переглядів: 342

Про відновлення будівництва Сокирянського ліцею йшлося сьогодні на нараді, яка відбулась в міській раді при міському голові Василю Козаку. Спільно з секретарем міської ради Любов'ю Степаненко, начальником відділу освіти Галиною Рябко, директором Сокирянського ліцею Яною Бабін та керівниками профільних відділів міської ради обговорено основні аспекти розробки та виготовлення проектно-кошторисної документації на об'єкт.

«В бюджеті на 2022 рік ми передбачимо кошти на виготовлення проектної документації. Але для того, аби обгрунтувати депутатам вартість розробки документації, потрібно попередньо її прорахувати» - зазначив міський голова. «Далі будемо шукати шляхи залучення асигнувань на будівництво, але починати роботу потрібно вже сьогодні» - додав Василь Васильович.

Нинішнє приміщення освітнього закладу збудоване ще на початку 30-х років минулого століття. Навчальні корпуси розташовані окремо один від одного, власної спортивної зали в установі немає. Для занять фізичною культурою і спортом учні відвідують Сокирянську дитячо-юнацьку спортивну школу. Наразі в освітньому закладі навчаються 406 учнів.

 «Сокирянський ліцей – один з найбільших навчальних закладів громади і має дуже гарні перспективи. Я вважаю, що відновлення будівництва школи - оптимальний варіант, оскільки ті умови, в яких нині навчаються учні, потребують суттєвого покращення» - наголошує Василь Козак.

Спорудження закладу освіти передбачено Генеральним планом міста Сокиряни, було визначено відповідне місце та закладено потужну пальову основу. Міський голова Василь Козак наполягає на тому, аби заклад був розрахований мінімум на 600 учнів і обов'язково мав спортивну залу, спортивний майданчик і, найголовніше, – басейн. «Це має бути установа, де для дітей будуть створені найкращі сучасні умови» - наголошує Василь Васильович.

За результатами наради керівникам профільних відділів міської ради дано доручення визначити основні технічні завдання для розробки проектно – кошторисної документації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь