З метою обміну досвідом представники Сокирянської громади відвідали Тернопільщину

Дата: 09.12.2021 17:19
Кількість переглядів: 456

В рамках навчального візиту, який проходив за підтримки Програми USAID DOBRE, керуюча справами виконавчого комітету Сокирянської міської ради Ауріка Мойсеєнко та начальник відділу культури Євген Пленгей спільно із представниками різних громад Чернівецької області відвідали Тернопільщину.

Зокрема, для обміну досвідом та конструктивного діалогу, гості завітали до Заводської, Теребовлянської, Байковецької та Копичинецької громад. Тут за відносно недовгий проміжок часу, за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку за програмою ”Децентралізація приносить кращі результати та ефективність” (USAID DOBRE),   вдалось реалізувати чимало значимих культурних та освітніх проєктів.

Відтак, представники Сокирянщини побували в Лозівській обсерваторії – першій шкільній сільській автоматизованій астрономічній обсерваторії Байковецької об’єднаної територіальної громади, де є все необхідне обладнання для астрономічних спостережень. Ідейним натхненником будівництва закладу став звичайний вчитель фізики та астрономії.

Також, делегати відвідали коворкінг в Шляхтинцях - приміщення, яке можуть орендувати різні підприємці та жителі громади для проведення курсів, зустрічей, гуртків, та інших заходів.

В ході візиту гості ознайомилися і з роботою ТОВ "МОСТ-Україна" та кінно-спортивного клубу "Baykov".

Керуюча справами виконавчого комітету міської ради Ауріка Мойсеєнко зазначила, що маючи такого керівника та багатий ресурсний потенціал, Сокирянська громада має великі перспективи для розвитку і процвітання. А також запорукою успіху є добре злагоджена командна робота як посадових осіб так і жителів громади, завдяки якій можна втілити в життя будь-які значимі проєкти та досягти нових результатів.

 

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь