Дитина позбавлена батьківського піклування, яка перебуває на квартирному обліку Сокирянської міської ради отримала можливість придбати житло за кошти субвенції 2021 року

Дата: 16.12.2021 10:48
Кількість переглядів: 331

Відповідне рішення ухвалено регіональною комісією з питань формування пропозицій щодо розподілу коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

Відтак, за рахунок грошової компенсації з державного бюджету внаслідок перерозподілу буде придбано житло для ще однієї дитини позбавленої батьківського піклування, яка перебуває на квартирному обліку Сокирянської міської ради у порядку черговості серед дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування, а також осіб з їх числа віком від 16 до 23 років.

Кошти субвенції з державного бюджету на придбання оселі складають 416 тис. 950 грн. Наразі здійснюються відповідні процедури оформлення документації.

Зазначимо, це вже втретє Сокирянщина отримала асигнування з державного бюджету для компенсації придбаного житла дітям-сиротам та дітям позбавленим батьківського піклування, які перебувають на квартирному обліку Сокирянської міської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь