Сокирянська громада – в лідерах серед громад Дністровського району щодо впровадження реформи шкільного харчування

Дата: 17.12.2021 15:32
Кількість переглядів: 307

Секретар міської ради Любов Степаненко спільно із начальником відділу освіти Галиною Рябко та директорами освітніх закладів громади взяли участь у локаційній нараді щодо впровадження реформи шкільного харчування у закладах освіти району, яка відбулась сьогодні, 17 грудня, на базі Дністровської  районної ради під головуванням заступника голови Чернівецької обласної державної адміністрації Ірини Ісопенко.

За участю в.о. директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Надії Періус, голів територіальних громад району, керівників органів управління освітою, структурних підрозділів головного управління Держпродспоживслужби у Чернівецькій області, директорів закладів загальної середньої освіти Дністровського району розглянуто, зокрема, передумови, актуальність, необхідність змін та кінцеву мету реформи шкільного харчування, яка активно впроваджується в Україні протягом 2020-2021 років.

В ході наради звернуто увагу на важливі кроки з реалізації якісного впровадження реформи в закладах освіти та розставлено основні акценти щодо її успішного впровадження.

Як зауважила в.о. директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Надія Періус, Сокирянська громада лідирує серед громад Дністровського району у напрямку щодо модернізації харчоблоків та їдалень в освітніх установах. Наразі на Сокирянщині виконано ремонтні роботи у харчоблоках та їдальнях більшості закладів освіти, окрім того забезпечено і відповідне технічне обладнання для якісного приготування їжі для школярів.

Загалом ж реформа системи шкільного харчування передбачає оновлення застарілої нормативно-правової бази, підвищення контролю за безпечністю харчових продуктів, ресурсне забезпечення шкіл і формування культури здорового харчування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь