На чергову сесію міської ради буде винесено більше трьох сотень звернень громадян у сфері земельних відносин

Дата: 22.12.2021 12:14
Кількість переглядів: 490

Близько двадцяти питань порядку денного, які включали понад три сотні звернень громадян, розглянуто сьогодні, 22 грудня, на засіданні постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування територій, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благострою, яке відбулось під головуванням Віталія Ладана.

Участь в роботі комісії взяли начальник відділу регулювання земельних відносин та екології Наталія Ожеван та керівник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Оксана Вітковська.

В ході засідання депутати детально вивчили проєкти рішень  щодо: розроблення Детального плану окремої території у селі Романківці; надання дозволу на розробку проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність та оренду на території громади, а також щодо затвердження таких проектів; надання дозволу на розробку технічних документацій із землеустрою щодо проведення інвентаризації земель та затвердження таких документацій; затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості); передачі земельних ділянок в оренду та постійне користування; затвердження технічних документацій щодо поділу та об’єднання земельних ділянок; передачі у власність земельних площ; припинення права постійного користування земельними ділянками; припинення дії договорів оренди землі; продовження терміну дії договору оренди землі, шляхом укладання додаткової угоди та встановлення земельного сервітуту.

Низку звернень громадян відхилено у зв’язку з не повним пакетом документів. Члени постійної комісії підтримали також питання про перенесення розгляду частини заяв жителів громади на наступну сесію міської ради з метою до вивчення поданих матеріалів.

Відтак, погоджені членами постійної комісії питання буде винесено на чергову п’ятнадцяту сесію Сокирянської міської ради восьмого скликання, яка відбудеться 23 грудня.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь