Центр надання адміністративних послуг Сокирянської міської ради повністю модернізовано у Дія.Центр

Дата: 24.12.2021 11:58
Кількість переглядів: 531

Відтепер в управлінні запроваджені єдині стандарти щодо якості надання послуг – зручно, швидко, просто та людяно. За один візит тут можна вирішити всі необхідні питання.

Сокирянський центр надання адміністративних послуг  одним із перших в Україні здійснив трансформацію в Дія.Центр. Всього ж наразі в країні їх працює 16.

Для того, аби модернізувати ЦНАП, управлінням було здійснено всі необхідні умови, згідно з рекомендаціями Міністерства цифрової трансформації.

Тож тепер у  Центрі надання адміністративних послуг (Центрі Дії) можна отримати максимальну кількість адмінпослуг в єдиному просторі, скористатися системою електронної черги, залишити відгук та оцінити роботу Центру і якість надання послуг.

Окрім того, в ЦНАП є можливість отримати комплексні послуги, такі як єМалятко, ID-14 тощо.

Приміщення обладнане навігаційними вказівниками, тактильними та візуальними елементами доступності. Для відвідувачів з дітьми створено ігровий простір, облаштовано комфортні умови і в залі для очікування та відпочинку.

У центрі можна отримати основні та супутні сервіси. Серед основних – сплата адмінзбору, консультації щодо онлайн-послуг та бізнесу. Для зручного здійснення різних розрахунків у ЦНАП встановлено термінал банку, облаштовано коворкінг-зону та конференц-зал.

У Сокирянському Центрі надання адміністративних послуг наразі відвідувачі можуть отримати 252 послуги. В ході чергової п’ятнадцятої сесії Сокирянської міської ради, яка відбулась 23 грудня, депутати підтримали питання щодо розширення переліку послуг, до якого додано ще 117 адмінпослуг.

Зокрема, до переліку додано нові розділи у сфері державної інспекції архітектури та містобудування; господарської діяльності; реєстрації громадських об’єднань. Розширено перелік паспортних послуг та послуг соціального характеру, а також щодо реєстрації авто, реєстрації та зняття з реєстрації мешканців.

Із повним переліком послуг, які надаються через управління – Центр надання адміністративних (Центр Дії) Сокирянської міської ради можна ознайомитись, перейшовши за посиланням:  https://sokyryanska-gromada.gov.ua/centr-nadannya-administrativnih-poslug-11-56-28-07-09-2021/

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь