Проведено інформаційний семінар щодо послуги патронату над дитиною

Дата: 24.12.2021 15:23
Кількість переглядів: 509

23 грудня 2021 року на базі Сокирянської філії Чернівецького обласного центру зайнятості за участю начальника служби у справах дітей міської ради Інни Мельник відбувся інформаційний семінар для жителів громади, які перебувають на обліку центру.

Інна Мельник ознайомила учасників заходу з послугою патронату над дитиною, з критеріями відбору кандидатів у патронатні вихователі, особливостями створення та функціонування патронатних сімей.

«Це комплексна соціальна послуга, яка дає змогу якнайкраще врахувати інтереси дитини, яка залишилась без батьківського піклування» - зазначила Інна Борисівна.

Також присутніх ознайомлено з Порядком оплати послуги патронатного виховання, наголошено на всіх деталях та фінансових аспектах існування патронатної сімї.

Довідково: Сімейний патронат – комплексна послуга, що передбачає тимчасовий догляд та виховання дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, батьками складних життєвих обставин або на період прийняття рішення про набуття дитиною статусу дитини – сироти чи дитини, позбавленої батьківського піклування,  та визначення форми її влаштування. Термін перебування дитини в сім’ї патронатного вихователя залежить від потреб дитини, та обставин, що спричинили влаштування дитини, але не може перевищувати 3 місяці.

 

 

 

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь