Автошляхи та вулиці громади повинні бути в належному стані

Дата: 28.12.2021 09:09
Кількість переглядів: 410

Про належне утримання доріг Сокирянщини, у зв’язку із погіршенням погодних умов, йшлося в ході наради, яка відбулася сьогодні, 28 грудня, в міській раді під головуванням Сокирянського міського голови Василя Козака.

Відтак, філії «Сокирянський райавтодор» визначено завдання тримати на контролі утримання автомобільних доріг загального користування державного значення.

Як зазначає керівник філії «Сокирянський райавтодор» Василь Бучацький, роботи проводяться систематично, в залежності від рівня випадання снігу. Підприємство забезпечене необхідною технікою. В достатній кількості наявні паливно-мастильні матеріали, а також піщано-сольова суміш.

Поряд з цим, на контролі перебуває питання підтримання у належному стані доріг та вулиць міста Сокиряни. Тож комунальному підприємству «Сокиряни-благоустрій» дано доручення в першу чергу забезпечити розчищення від снігу території основних об’єктів соціальної сфери міста, зокрема території лікарні, аби безперешкодно до медустанови могли дістатися автомобілі швидкої допомоги,  а  також організувати першочергову роботу спецтехніки на тротуарах та вулицях.

«Дороги громади повинні бути у належному стані, для того, аби за будь - яких умов транспорт міг належним чином безпечно рухатись» – зазначив міський голова Василь Козак. «Питання розчищення та посипання піщано-сольовою сумішшю доріг державної і комунальної власності повинно бути на особистому контролі керівників профільних служб» - наголошує міський голова.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь