Відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 28.12.2021 17:49
Кількість переглядів: 1117

Сьогодні, 28 грудня, у залі засідань міської ради під головуванням міського голови Василя Козака відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради.

Ряд питань порядку денного розглянуто за участю заступників міського голови Івана Гангала та Оксани Бабій, керуючої справами виконавчого комітету Ауріки Мойсеєнко, старост населених пунктів громади, керівників окремих структурних підрозділів міськради.

В ході засідання обговорено стан розгляду звернень громадян Сокирянською міською радою за 2021 рік. Як поінформувала начальник загального відділу Любов Петрунік, впродовж поточного року до ради надійшло близько тисячі звернень від жителів громади, більшу частину з яких вирішено позитивно. Найбільшим попитом серед громадян користувались питання зі сфери соціального захисту населення.

Міський голова Василь Козак наголосив старостам та виконавчому апарату на тому, що необхідно вирішувати питання на місцях, відповідно до покладених повноважень, аби мінімізувати необхідність  жителів громади звертатись до  різномісних служб та організацій.

Йшлося на засіданні й про зняття з квартирного обліку окремих громадян у зв’язку із сімейними обставинами та про встановлення режимів роботи кількох об’єктів торгівлі у різних населених пунктах громади.

Низка питань стосувалися захисту прав дітей, які попередньо були розглянуті комісією з питань захисту прав дитини, одне з яких, за рішенням членів виконкому, відправлено на довивчення.

Підтримали члени виконавчого комітету  питання щодо порушення клопотання перед Чернівецькою обласною державною адміністрацією про присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» жительці міста Сокиряни Галині Скутельник, а також щодо надання матеріальної допомоги громадянам в рамках комплексної програми «Турбота» на загальну суму 31 тис. 500 грн.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь