Скільки коштує головна ялинка Сокирянщини?

Дата: 30.12.2021 10:28
Кількість переглядів: 607

Новорічні свята – чарівний період. Сніг, ковзанки, кольорові гірлянди та звісно ж ялинка. Всі ці атрибути вже такі звичні для українських міст та сіл. В цей період кожна громада, велике чи маленьке місто, намагаються якомога яскравіше прикрасити свою центральну площу. Зрозуміло, що новорічні атрибути і прикраси – речі досить таки не дешеві. То скільки ж коштують найдорожчі ялинки України, а також головна красуня Сокирянщини?

Фахівці проаналізували в яку ж суму обійшлись святкові приготування та новорічні ялинки найбільших міст України і сформували топ 5 найдорожчих красунь.

До прикладу, новорічна ялинка та святкове оформлення сусіднього обласного центру – міста Вінниця вартує трохи більше трьох мільйонів гривень. В місті Черкаси на ці потреби спрямовано понад шість мільйонів 800 тисяч гривень. Місту Харків ялинка обійшлась у 10 мільйонів гривень. Місто Київ свою новорічну красуню отримало за 27 мільйонів гривень. Найдорожчою ялинкою України стала зелена красуня міста Дніпро. На придбання новорічного дерева та прикрашання центральної площі було спрямовано 62 мільйони гривень.

На облаштування головної ялинки Сокирянської громади та святкове оформлення центральної площі міста Сокиряни з бюджету громади кошти не виділялись. Ялинку надало державне підприємство «Сокирянське лісове господарство», а новорічну ілюмінацію придбали спонсори. Яскраві фотозони, які милують око перехожих та тішать діток, придбала молодіжна рада Сокирянщини, а також відділ культури міської ради.

До святкового оформлення центру громади долучились працівники комунального підприємства «Сокиряни-благоустрій», працівники відділу культури міської ради, а також члени молодіжної ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь