У Сокирянській громаді продовжується активна робота щодо реалізації проєкту «Впровадження сучасних методів збирання твердих побутових відходів»

Дата: 31.12.2021 12:39
Кількість переглядів: 534

Як повідомлялося раніше, за грантові кошти, які вдалось залучити завдяки перемозі у Конкурсі ініціатив місцевих карпатських громад-2021, та за частину коштів із місцевого бюджету, закуплено пластикові контейнери, призначені для сортування сміття.

Наразі, з метою покращення культури поводження із твердими побутовими відходами серед дошкільнят, школярів та молоді, контейнери  розміщено в частині закладів освіти громади. 

Отримало сміттєві баки в рамках програми і комунальне підприємство «Сокиряни-благоустрій». Контейнери  розприділено для приватного сектору адміністративного центру громади. Наразі, вже визначено місця розташування сміттєвих баків, а жителі приватних домогосподарств міста розпочали укладати договори на вивіз твердих побутових відходів із підприємством. 

Як зазначалось раніше,  на умовах лізингу для потреб громади буде придбано новий сміттєвоз, який дозволить надавати жителям громади якісні комунальні послуги  цього напрямку.

Сокирянська міська рада й надалі продовжуватиме  поступово розвивати систему  роздільного збирання сміття на всій території громади, залучаючи при цьому як кошти місцевого бюджету, так і грантові асигнування.

Нагадаємо, проєкт реалізується у рамках Програми підтримки ініціатив місцевих карпатських громад, яку реалізує Асоціація ЄВРОРЕГІОН "КАРПАТИ - УКРАЇНА" в межах проєкту “Карпатська мережа регіонального розвитку” спільно з Міністерством розвитку громад і територій України, Львівською, Закарпатською, Івано-Франківською, Чернівецькою обласними державними адміністраціями та фінансується за кошти Державного бюджету України, отриманих на фінансування Програми підтримки секторальної політики – Підтримка регіональної політики України.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь