Оновлено харчоблоки у закладах дошкільної освіти міста Сокиряни

Дата: 12.01.2022 15:10
Кількість переглядів: 321

Днями в закладах дошкільної освіти «Веселка» та «Барвінок», що в  місті Сокиряни, завершено ремонтні роботи  харчоблоків.

«Діти – наш найдорожчий скарб, тому підтримувати, заохочувати їх, а також створити всі неохідні умови для повноцінного навчання та розвитку –наше основне завдання » - наголошує міський голова Василь Козак.

Кухонне приміщення закладу дошкільної освіти №1 «Веселка» міста Сокиряни вдалось повністю оновити за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку, які вдалось залучити завдяки народному депутату України Валерію Божику. Тут здійснено заміну внутрішніх мереж електроосвітлення, дверей, облаштування стін, стелі, підлоги, системи вентиляції, оновлено каналізаційні мережі. Найближчим часом харчоблок установи буде повністю оснащено сучасним і якісним технологічним обладнанням та кухонним інвентарем.

Харчоблок закладу дошкільної освіти №2 «Барвінок» відремонтовано декоративною плиткою, оновлено витяжну систему, бойлер, мийки для харчових продуктів та рукомийники. Окрім того, придбано кухонний інвентар, побутову техніку та меблі для харчоблоку, які невдовзі повинні доставити до закладу.

Процес осучаснення харчоблоків у навчальних закладах громади буде продовжуватись. «Зміни культури харчування у дітей як ніколи на часі, тому ми повинні забезпечити умови для того, аби діти могли здорово та корисно харчуватись» - зауважує міський голова Василь Козак.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь