Відбулись святкові заходи присвячені Дню Соборності України

Дата: 21.01.2022 11:29
Кількість переглядів: 562

22 січня 2022 року вся Україна відзначатиме одну із найбільш значущих дат для держави – День Соборності, який присвячений 103-й річниці проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки.  З нагоди цієї знаменної події в міській раді відбувся патріотичний захід на тему «Захід, схід – одна країна! Це – соборна Україна». На урочистості завітали секретар міської ради Любов Степаненко, заступники міського голови Іван Гангал та Оксана Бабій, керуюча справами виконавчого комітету Ауріка Мойсеєнко та представники трудових колективів.

З вітальним словом до присутніх звернулася секретар міської ради Любов Степаненко. «В українській мові «соборність» означає всеєдність, цілісність, неподільність. Тож нехай цей урочистий день утвердить нас у єдності та патріотизмі, додасть кожному наснаги працювати задля блага нашої країни та добробуту наших людей» - зазначила Любов Іванівна та побажала міцного здоров’я, миру та злагоди кожній родині.  

Далі учасники переглянули відео «Україна – єдина країна» та згадали історичні події 22 січня 1919 року на Софійському майдані в Києві, коли відбулося проголошення Акта злуки УНР та ЗУНР в єдину незалежну державу.

Бібліографи Центральної бібліотеки Сокирянської міської ради підготували книжкову виставку та підбір матеріалів про історичні факти.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь