Сокирянський центр творчості дітей та юнацтва представлятиме Чернівецьку область на Всеукраїнському конкурсі фоторобіт «Україна –це ми!»

Дата: 24.01.2022 11:54
Кількість переглядів: 393

З метою активізації національно-патріотичного виховання учнівської молоді, популяризації вивчення історії, пошуку та розкриття юних талантів, формування в учнівської молоді активної життєвої позиції, готовності брати участь у суспільному і культурному житті України, відбувся дистанційний обласний етап фотовиставки до Дня Соборності «Україна – це ми!».

Свої роботи на розгляд компетентного журі представили конкурсанти із різних куточків Чернівецької області. Серед них -  і представники Сокирянського центру творчості дітей та юнацтва.

Днями Чернівецьким обласним центром туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді підбито підсумки фотовиставки в трьох номінаціях: «Подія», «Пейзаж» та «Портрет» і визначено кращі фотороботи. Відтак, Сокирянський центр творчості дітей та юнацтва потрапив у трійку лідерів, зібравши найбільше нагород. Дві фотороботи під назвами «Милий, рідний край» та «Гарний день» представлятимуть Чернівецьку область вже на Всеукраїнському етапі фотовиставки.

Тож вітаємо керівника гуртка «Фотонатуралісти» Сокирянського центру творчості дітей та юнацтва Анастасію Сварчевську та її вихованку Вікторію Слушну із перемогою у першому етапі конкурсу та бажаємо подальших успіхів та перемог! Натхнення вам та приголомшливих ідей!

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь