На засіданні виконавчого комітету міської ради розглянуто низку питань із різних сфер життєдіяльності громади

Дата: 27.01.2022 12:41
Кількість переглядів: 312

Під головуванням Сокирянського міського голови Василя Козака сьогодні, 27 січня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради. За участю секретаря міської ради Любові Степаненко, заступників міського голови Івана Гангала та Оксани Бабій, керуючої справами виконавчого комітету Ауріки Мойсеєнко, старост населених пунктів громади, керівників окремих профільних структурних підрозділів міськради розглянуто 20 питань порядку денного.

Зокрема, мова йшла про здійснення контролю за дотриманням зобов’язань щодо платежів до бюджету громади та внесення змін до бюджету громади на 2022-й  рік.

Члени виконавчого комітету затвердили перелік видів громадських робіт для відбування адміністративних стягнень та кримінальних покарань на 2022 –й рік на безоплатній основі та перелік довідок, які видаються старостами в старостинських округах громади в новій редакції. Зокрема, відтепер старостам надано право видавати довідку про зареєстрованих осіб у приміщенні замість довідки про склад сім’ї. Наразі такий документ видають і в Центрі надання адміністративних послуг (Центрі Дії) Сокирянської міської ради.

Ряд питань порядку денного стосувались встановлення режимів роботи низки об’єктів торгівлі у різних населених пунктах громади.

В ході засідання особливу увагу приділено організації харчування окремих категорій дітей у закладах освіти громади у 2022 році, а також йшлося про стан виконавської дисципліни в старостинських округах.

Підтримали члени виконавчого комітету й питання про надання матеріальної допомоги окремим категоріям громадян в рамках Комплексної програми «Турбота» на 2021-2023 роки   та розглянули два звернення жителів щодо доцільності призначення  опікунства.

Також в ході засідання розглянуто ряд питань, які попередньо опрацьовані в ході роботи комісії з питань захисту прав дитини при Сокирянській міській раді.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь