Найближчим часом на базі центру надання адміністративних послуг Сокирянської міської ради запрацює сектор у сфері надання транспортних послуг

Дата: 27.01.2022 17:19
Кількість переглядів: 590

Про це йшлося на зустрічі Сокирянського міського голови Василя Козака з начальником регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Чернівцькій області Василем Душинським та керівником регіонального сервісного центру Міністерства внутрішніх справ в Чернівецькій області Василем Лупашко.

В ході зустрічі обговорено питання відкриття паспортного сектору у сфері надання транспортних послуг на базі Центру надання адміністративних послуг (Центру Дія) Сокирянської міської ради.

Як повідомлялось раніше, в Центрі надання адміністративних послуг Сокирянської міської ради створено сектор з виготовлення документів  у сфері транспортних послуг. Зокрема, тут проведено відповідні ремонтні роботи, придбано необхідне обладнання  для видачі посвідчення водія та реєстрації транспортних засобів. Сектор обладнано технічними та програмними засобами, електронними системами документообігу та інформаційної взаємодії.

На базі центру планується надавати послуги щодо:

1.реєстрації та перереєстрації колісних транспортних засобів усіх категорій з видачею свідоцтва про реєстрацію та номерних знаків, зняття з обліку транспортного засобу з видачею облікової картки та номерних знаків для разових поїздок (без огляду);

2. зняття з обліку транспортних засобів у зв’язку з вибракуванням їх у цілому;

3.видача свідоцтва про реєстрацію колісних транспортних засобів для виїзду за кордон;

4.видача тимчасового реєстраційного талона на право керування транспортним засобом;

5.видача нового посвідчення водія на право керування транспортними засобами замість втраченого або викраденого;

6.обмін посвідчення водія на право керування транспортними засобами (без складання іспитів);

7.виготовлення макетів індивідуальних номерних знаків транспортних засобів, які виготовляються на замовлення власників транспортних засобів, з видачею номерних знаків.

«Сокирянська територіальна громада – одна з найбільших громад Чернівецької області та найвіддаленіша від обласного центру. Для нас принципово важливо, аби люди могли максимально отримувати потрібні їм адміністративні послуги на базі нашої громади» - зауважує міський голова Василь Козак.

 За результатами зустрічі підписано угоду щодо організації співробітництва у сфері надання адміністративних послуг, які надаються територіальними органами з надання сервісних послуг Міністерства внутрішніх справ через Центр надання адміністративних послуг Сокирянської міської ради та досягнуто домовленості, що відкриття сектору у сфері надання транспортних послуг на базі ЦНАП відбудеться найближчим часом, після завершення всіх підготовчих процедур. Тож незабаром жителі Сокирянщини зможуть отримувати зазначені адміністративні послуги в місті Сокиряни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь