Тепла зустріч із дослідниками історії Сокирянщини у Сокирянській центральній бібліотеці

Дата: 28.01.2022 10:51
Кількість переглядів: 439

     Днями у Сокирянській центральній бібліотеці відбулась зустріч із земляками-краєзнавцями, українськими дослідниками історії та етнографії Сокирянщини Олексієм Мандзяком, Олександром Чорним та Олегом Кучерявим. На захід завітав перший заступник міського голови Іван Гангал. Іван Володимирович подякував краєзнавцям від імені міського голови Василя Козака за плідну працю на благо історії Сокирянщини та вручив Подяку Сокирянської міської ради Олексію Мандзяку.

Олексій Мандзяк – житель м. Мінськ (Білорусь), уродженець с. Ломачинці. Олексій Степанович є співавтором відомих книг  «Сокирянська Бистрина» та «Не загубились села у віках», написані спільно із Олександром Чорним, «Гвіздівці, шляхами століть», яку написав разом з Олегом Кучерявим, а також автором наукових та науково-популярних книг і статей, присвячених  історичному краєзнавству населених пунктів Сокирянщини. Олексій Мандзяк має більше 150-ти опублікованих статей за темами: історія, етнографія, краєзнавство і метафізика, а також є автором 17-ти наукових книг, об’єднаних темою «Етнографія бойових мистецтв» (термін автора).

Зустріч пройшла в дружній та теплій атмосфері. Директор Сокирянської ЦБ ЦБС Оксана Георгіян побажала гостям і надалі творити історію нашого краю та відмітила, що через книги дослідників користувачі бібліотеки мають змогу більш детально ознайомитись з історією Сокирянщини та її традиціями.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь