Як посилити довіру до органів місцевого самоврядування через залучення мешканців до співпраці

Дата: 03.02.2022 15:27
Кількість переглядів: 252

На цю тему спілкувались керівники територіальних громад Чернівецької та Хмельницької областей в ході тренінгу, який відбувся на базі Хотинської міської ради. Сокирянську громаду представляв перший заступник міського голови Іван Гангал.

Захід проведено в рамках реалізації проекту міжнародної технічної допомоги PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні», що надає інституційну підтримку територіальним громадам України для покращення якості надання послуг населенню.

 Проект фінансується Урядом Швеції через Шведське агентство міжнародної співпраці та розвитку (Sida) та реалізується компанією SKL International у 2021-2023 роках. Його основною метою є покращення спроможності місцевих органів влади надавати адміністративні послуги на благо громадян України.

В ході зустрічі, зокрема, обговорено основні особливості процесу формування довіри громадян до роботи органів місцевого самоврядування, подачі інформації у зручній та доступній для людей формі. Йшлося також й про те, як налагодити містки довіри між місцевою владою та мешканцями, як залучити людей до співпраці для розвитку громади.

Як зауважує перший заступник міського голови Іван Гангал, такого роду тренінги надзвичайно корисні для органів місцевого самоврядування, оскільки визначають пріоритетні напрямки у роботі з громадянами та наданні їм якісних адміністративних послуг. Іван Володимирович відзначає, що основні наголоси спікери тренінгу ставлять на якісному наданні адміністративних послуг громадянам та культурі обслуговування людей.

«Завдання органів місцевого  самоврядування створити такі умови в Центрі надання адміністративних послуг, щоб людина звернувшись за отриманням тих чи інших послуг залишилась задоволена їх якістю» - наголошує Іван Володимирович.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь