Тривають роботи з облаштування приміщення для розміщення пункту базування бригад екстреної медичної допомоги в місті Сокиряни

Дата: 04.02.2022 10:55
Кількість переглядів: 200

Секретар міської ради Любов Степаненко та перший заступник міського голови Іван Гангал провели робочу зустріч з генеральним директором Чернівецького обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимиром Єлєнєвим. В ході зустрічі йшлося про підготовку до роботи приміщення для розташування пункту базування бригад екстреної медичної допомоги в місті Сокиряни.

Як уже повідомлялось раніше, згідно з попередньою домовленістю, для розташування Центру екстреної медичної допомоги в місті Сокиряни виділено приміщення колишньої швидкої допомоги по вулиці Василя Стуса. Об'єкт має окремий в'їзд та територію для розміщення автомобілів екстренної медичної допомоги.

Наразі в приміщенні проводяться внутрішні ремонтні роботи, під'єднання та налаштування мереж комунікації, облаштування фасаду. Окрім того, в подальшому буде вирішуватись питання здійснення благоустрою прилеглої території.

Секретар міської ради Любов Степаненко зауважила, що Сокирянська міська рада готова сприяти в питаннях створення належних умов для організації ї роботи Центру екстреної медичної допомоги в місті Сокиряни.

 

Фото ОКУ "Чернівецький обласний центр ЕМД та МК"

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь