ЦНАП Сокирянської міської ради продовжує вдосконалюватись

Дата: 04.02.2022 14:54
Кількість переглядів: 252

Сьогодні Центр надання адміністративних послуг (Центр Дія) Сокирянської міської ради – це комфортні умови, затишне приміщення та уважні і привітні адміністратори. Наразі, жителі Сокирянщини можуть отримати тут 252 адміністративні послуги.  Триває робота і над відкриттям паспортного сектору у сфері надання транспортних послуг на базі ЦНАП та видачі закордонних паспортів та паспортів громадянина України у формі ID-картки. Зауважимо, що офіси для останніх вже повністю облаштовано та оснащено необхідним технічним обладнанням. Варто зазначити, що скористатись даними послугами зможуть не тільки жителі громади, а й громадяни з іншими місцями реєстрації.

Навігаційні вказівники, тактильні та візуальні елементи доступності, ігровий простір для відвідувачів з дітьми, термінал банку, коворкінг-зона, конференц-зал, пристосування для людей з інвалідністю – це далеко не повний перелік тих позитивних модернізованих змін, які вдалось реалізувати у Центрі надання адміністративних послуг (Центрі Дія) Сокирянської міської ради впродовж короткого часу. Також, днями, для комфортного перебування мешканців громади та гостей міста, в управлінні встановлено кавовий апарат.

Сокирянська міська рада й надалі працюватиме над розширенням спектру адміністративних послуг, які надаються через Центр та сприятиме поліпшенню життя жителів громади, а особливо, що стосується вирішення декількох питань в одному місці та за одне відвідування.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь