Розглянуто питання щодо запобігання нещасним випадкам при використанні газу в побуті

Дата: 04.02.2022 16:24
Кількість переглядів: 269

Про запобігання нещасним випадкам при використанні газу в побуті йшлося в ході засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Сокирянської міської ради, яке відбулось сьогодні, 04 лютого, під головуванням першого заступника міського голови Івана Гангала.

Як поінформував начальник Сокирянського відділення АТ «ЧернівціГаз» Віктор Мартинюк, від початку 2022-го року у Чернівецькій області сталося 50 нещасних випадків отруєння чадним газом, 22 з них – з летальним наслідком. Зокрема, один випадок отруєння зафіксовано і в місті Сокиряни. Віктор Мартинюк зауважив, що до нещасних випадків найчастіше призводять незнання елементарних правил безпечного користування газом та неналежний технічний стан газових приладів і димовентканалів.

Наразі фахівцями Сокирянського відділення АТ «ЧернівціГаз» проводяться роботи щодо технічного обслуговування газопроводів у населених пунктах громади. За словами  Віктора Миколайовича, особлива небезпека виникнення нещасних випадків є у мешканців багатоквартирних будинків, а також під пильним наглядом повинні бути люди похилого віку та малозабезпечені сімї.

Тому для того, аби убезпечити себе від можливого лиха, жителям громади необхідно періодично здійснювати технічне обслуговування газового обладнання у своїх помешканнях профільними фахівцями.  

За результатами розгляду даного питання профільним відділам дано відповідні доручення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь