Добрі слова для стоматологів у день їхнього професійного свята

Дата: 09.02.2022 13:03
Кількість переглядів: 305

Стоматолог – професія для багатьох загадкова, однак – точно не проста. І сьогодні представники цього фаху святкують своє професійне свято.

Сокирянщина віддавна славиться майстрами своєї справи, серед яких і вмілі та відповідальні лікарі. Стосується це і стоматологів КНП «Сокирянська стоматологія» Сокирянської міської ради. 18 творців щасливих і красивих усмішок, які працюють в адміністративному центрі громади та селах Романцівці, Селище і Шишківці,  завжди підтримають добрим словом та професійними порадами.

На базі КНП «Сокирянська стоматологія» в місті Сокиряни, під керівництвом  Людмили Ігорівни Макарової, функціонують відділи ортопедичної, дитячої та хірургічної стоматології, а також працюють лікарі стоматологи загального профілю, діє зубопротезна лабораторія та рентген кабінет, обладнаний сучасною рентгенологічною установкою та фізіографом.

Тож шлемо найщиріші вітання з нагоди професійного свята всім працівникам КНП «Сокирянська стоматологія» та бажаємо міцного здоров’я, удачі, терпіння, професіоналізму, інноваційних методів роботи, вдячних і білосніжних посмішок пацієнтів. Нехай робота приносить задоволення!

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь