Для потреб Сокирянської громади придбано сучасний грейдер

Дата: 14.02.2022 10:28
Кількість переглядів: 552

На територію комунального підприємства Сокирянської міської ради «Сокиряни - благоустрій» доставлено ще одну одиницю спецтехніки - автогрейдер SEM 917, який придбано за договором фінансового лізингу. Спецтехніка дозволить виконувати складні завдання при мінімальних навантаженнях та витратах палива. Її можна буде використовувати для ремонту та утримання доріг місцевого значення – ділянок, які розташовані в населених пунктах громади.

Як зазначає міський голова Василь Козак, автогрейдер є надзвичайно необхідним для потреб Сокирянської громади, особливо для утримання доріг комунальної власності, як в зимовий так і в літній період. «Ми вже придбали сміттєвоз, самоскид та екскаватор - навантажувач. Найближчим часом плануємо закупити бульдозер. Придбання такої спецтехніки суттєво покращить матеріально-технічну базу комунального підприємства «Сокиряни-благоустрій» та дозволить надавати якісні послуги у різних сферах діяльності. Зокрема, допоможе виконувати завдання з благоустрою території громади та дорожньо-транспортної мережі Сокирянщини» - додає міський голова.

Як уже повідомлялось раніше, за рішенням Уряду, Сокирянська громада увійшла до списку 49 громад України, комунальним підприємствам яких надані кошти на здійснення авансового платежу за договором фінансового лізингу на придбання комунальної техніки. Загальна вартість придбаного грейдера становить близько трьох мільйонів гривень. Авансовий платіж здійснено за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток комунальної інфраструктури. Лізингові платежі будуть здійснюватись за рахунок коштів бюджету Сокирянської міської ради. Зокрема, асигнувань спрямованих з бюджету розвитку, куди надходять кошти від продажу землі комунальної власності.

Раніше, для потреб Сокирянської громади на аналогічних умовах придбано новий сміттєвоз та самоскид.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь