З нагоди 33-ї річниці виведення військ з Афганістану відбулись урочистості у селі Романківці

Дата: 15.02.2022 14:38
Кількість переглядів: 732

«Тюльпаном чорним пам'ять проросте» - під такою назвою сьогодні, 15 лютого, у селі Романківці відбувся мітинг з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ї річниці виведення військ з Республіки Афганістан.

В урочистостях взяли участь секретар міської ради Любов Степаненко, перший заступник міського голови Іван Гангал, керуюча справами виконавчого комітету Ауріка Мойсеєнко, учасники бойових дій на території Республіки Афганістан, громадськість.

В ході заходу присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять про солдатів, які полягли під час воєн і конфліктів на території інших держав та поклали квіти до підніжжя пам’ятного знаку воїнам-афганцям.

Воїнів-інтернаціоналістів привітав перший заступник міського голови Іван Гангал: «Дякую вам, шановні учасники бойових дій, за відданість, мужність і героїзм. Бажаю всім, хто пройшов пекло війни, міцного здоров’я та злагоди у домівках. І хай буде мирним небо над нами».

За багаторічну сумлінну працю, активну громадянську позицію, участь у бойових діях на території Республіки Афганістан та з нагоди 33-ї річниці виведення військ, Іван Володимирович нагородив Почесними грамотами Сокирянської міської ради Василя Брижака, Геннадія Горлея, Володимира Продана, Володимира Толочного та В’ячеслава Чорного.   

Звернувся до присутніх ветеранів війни в Афганістані, ветеранів бойових дій на територіях інших держав та локальних конфліктах і голова Сокирянської громадської організації української спілки ветеранів Афганістану Павло Зелений, з великою повагою відзначивши їхню мужність та стійкість.

Афганська війна буде жити в людській пам’яті довго, тому що її історія написана кров’ю солдат та сльозами жінок і матерів. Тож святий обов’язок кожного з нас – ніколи не забувати земляків, які загинули в Афганістані, гідно шанувати тих, хто повернувся додому і зараз бореться за справжню державність української нації на власних етнічних землях за незалежну Україну.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь