З нагоди 33-ї річниці виведення військ з Афганістану відбулись урочистості у селі Романківці

Дата: 15.02.2022 14:38
Кількість переглядів: 723

«Тюльпаном чорним пам'ять проросте» - під такою назвою сьогодні, 15 лютого, у селі Романківці відбувся мітинг з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ї річниці виведення військ з Республіки Афганістан.

В урочистостях взяли участь секретар міської ради Любов Степаненко, перший заступник міського голови Іван Гангал, керуюча справами виконавчого комітету Ауріка Мойсеєнко, учасники бойових дій на території Республіки Афганістан, громадськість.

В ході заходу присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять про солдатів, які полягли під час воєн і конфліктів на території інших держав та поклали квіти до підніжжя пам’ятного знаку воїнам-афганцям.

Воїнів-інтернаціоналістів привітав перший заступник міського голови Іван Гангал: «Дякую вам, шановні учасники бойових дій, за відданість, мужність і героїзм. Бажаю всім, хто пройшов пекло війни, міцного здоров’я та злагоди у домівках. І хай буде мирним небо над нами».

За багаторічну сумлінну працю, активну громадянську позицію, участь у бойових діях на території Республіки Афганістан та з нагоди 33-ї річниці виведення військ, Іван Володимирович нагородив Почесними грамотами Сокирянської міської ради Василя Брижака, Геннадія Горлея, Володимира Продана, Володимира Толочного та В’ячеслава Чорного.   

Звернувся до присутніх ветеранів війни в Афганістані, ветеранів бойових дій на територіях інших держав та локальних конфліктах і голова Сокирянської громадської організації української спілки ветеранів Афганістану Павло Зелений, з великою повагою відзначивши їхню мужність та стійкість.

Афганська війна буде жити в людській пам’яті довго, тому що її історія написана кров’ю солдат та сльозами жінок і матерів. Тож святий обов’язок кожного з нас – ніколи не забувати земляків, які загинули в Афганістані, гідно шанувати тих, хто повернувся додому і зараз бореться за справжню державність української нації на власних етнічних землях за незалежну Україну.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь