Відбулось чергове засідання комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам Сокирянської територіальної громади

Дата: 16.02.2022 16:10
Кількість переглядів: 295

16 лютого під головуванням керуючої справами виконавчого комітету міської ради Ауріки Мойсеєнко відбулось чергове засідання комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам Сокирянської територіальної громади. Участь в роботі взяли керівники окремих профільних структурних підрозділів міської ради, державний інспектор з контролю за використанням та охороною земель відділу номер 2 Головного управління Держгеокадастру у Чернівецькій області, староста Ломачинецького старостинського округу Лілія Кефа.

В ході засідання членами комісії розглянуто акт обстеження земельної ділянки, яка розташована у селі Ломачинці. На момент здійснення обстеження громадянин використовував земельну ділянку  водного фонду без правовстановлюючих документів. В результаті цього територіальна громада отримала збитки від недобросовісного користувача у вигляді неотриманого доходу у розмірі орендної плати.

За результатами роботи члени комісії вирішили витребувати з громадянина, який використовував земельну ділянку без правовстановлюючих документів, безпідставно збережені ним кошти у вигляді неотриманого доходу у розмірі орендної плати.

Акт обстеження земельної ділянки та рішення комісії  буде винесено на розгляд чергового засідання виконавчого комітету міської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь