Завершився конкурс на кращу годівничку

Дата: 18.02.2022 15:30
Кількість переглядів: 301

З 10 січня по 8 лютого 2022 року у Сокирянській громаді проходив ініційований молодіжною радою конкурс на кращу годівничку. Метою  конкурсу є виховання ціннісного ставлення до зимуючих птахів нашої місцевості, мотивації їх охорони, поваги та бережливого ставлення до природи.

Позмагатися за кращу птахівню виявили бажання 27 юних учасників із різних населених пунктів Сокирянщини. Разом із рідними вони виготовили не просто будиночки для пернатих, а справжні оригінальні витвори мистецтва. Підтвердженням участі в конкурсі був фотозвіт, який до 8 лютого учасники надсилали на електронну адресу молодіжної ради.

Тож, аби обрати кращого майстра та турботливого любителя природи, конкурсне журі у складі Сокирянського міського голови Василя Козака, секретаря міської ради Любові Степаненко, керуючої справами виконавчого комітету Ауріки Мойсеєнко, начальника відділу культури Євгена Пленгея, директора Центру творчості дітей та юнацтва Наталії Кулій, голови Молодіжної ради Анни Вітковської, оцінювало фантазію та творчий підхід кожного учасника. Переможців – визначено!

Найкращий майстер отримає обіцяну грошову нагороду від міського голови Василя Козака, а призери будуть відзначені цінними подарунками.

Окрім того, жителі громади можуть підтримати учасників своїми «лайками», переглянувши фото годівничок та обравши птахівню, яка найбільше сподобалася. Конкурсанта, який набере найбільше схвальних оцінок буде відзначено окремо. Залишати свої вподобайки активні мешканці можуть до понеділка 21 лютого.

Нагородження відбудеться 21 лютого 2022 року на базі Центру творчості дітей та юнацтва Сокирянської міської ради.

Будьте активними та підтримайте свого учасника!

 

 

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь