На базі центру творчості дітей та юнацтва Сокирянського міської ради відбулось урочисте нагородження учасників конкурсу на кращу годівничку

Дата: 21.02.2022 20:13
Кількість переглядів: 248

До участі в заході долучились Сокирянський міський голова Василь Козак, секретар міської ради Любов Степаненко, перший заступник міського голови Іван Гангал, керуюча справами виконавчого комітету Ауріка Мойсеєнко, а також члени Молодіжної ради.

Ідея, ініційована Молодіжною радою та підтримана міським головою Василем Козаком, згуртувала чимало бажаючих проявити свої творчі здібності. Протягом місяця юні жителі населених пунктів громади разом зі своїми батьками, дідусями та бабусями плідно працювали над створенням годівничок, які по праву можуть змагатись за звання шедеврів.

Звертаючись до учасників заходу міський голова Василь Козак зазначив, що діти на Сокирянщині надзвичайно талановиті та творчі, а нинішній конкурс ще раз це підтвердив. «Особисто мене всі роботи надзвичайно вразили своєю красою та різноманітністю. Мені було важко обрати найкращу годівничку. Тому рішення ми приймали разом із онуком» - зазначив Василь Козак.

Міський голова пообіцяв всебічну підтримку у напрямку розвитку будь-яких творчих ініціатив, які сприятимуть розкриттю та вдосконаленню талантів підростаючого покоління. Зокрема, Василь Васильович ініціював проведення чергового конкурсу на краще привітання матері до Міжнародного жіночого дня. Умови конкурсу незабаром будуть розміщені на офіційній сторінці Сокирянської міської ради, а переможців також чекатимуть призи. 

Відтак, 27 учасників з міста Сокиряни, сіл Білоусівка, Братанівка, Василівка, Ожеве, Селище, Шебутинці, Михалкове та Гвіздівці, а також їх наставники та батьки були гідно відзначені за старання та проведену роботу. Дипломом Сокирянської міської ради, грошовою премією від Сокирянського міського голови та солодкими подарунками нагороджено абсолютних переможців конкурсу на кращу годівничку - Жар Даніїла з міста Сокиряни та Кишко Романа з села Шебутинці.

Дипломом за перше місце у конкурсі, а також грошовою премією та солодощами відзначено Кіру Кістругу та Катерину Куцюрубу з міста Сокиряни.

Дипломами ІІ ступеня та солодощами відзначено Цибульську Соломію та Хорошенюк Олександру з міста Сокиряни, а також Юрчак Олександру – ученицю Селищанського навчально-виховного комплексу.

Почесне третє місце, дипломи Сокирянської міської ради та солодощі отримали Матвійчук Алевтина – учениця опорного закладу «Михалківський ліцей», Бунтило Вірсавія – учениця опорного закладу «Білоусівський ліцей», Скляр Дмитро – учень Ожівської початкової школи та Харанда Дар'я – учениця Селищанського навчально-виховного комплексу.

У номінації «Глядацькі симпатії» жителі Сокирянщини обрали роботу учнів 2-В класу закладу загальної середньої освіти №1 міста Сокиряни. Годівничка виготовлена маленькими майстринями Плахтєєвою Іринкою та Ангелінкою отримала майже 500 вподобайликів. Відтак, дівчатка нагороджені дипломом Сокирянської міської ради, солодощами та грошовою винагородою від Молодіжної ради.

За активну участь у конкурсі та творчий підхід до роботи дипломами та солодощами нагороджені Небесний Дмитро – учень Сокирянського ліцею, Ганзюк Віталіна – учениця опорного закладу «Василівський ліцей», Остапенко Ольга – учениця 1 класу Сокирянського ліцею, Кримняк Софія – учениця 1 класу опорного закладу «Василівський ліцей», Ковбасюк Артем – учень третього класу Сокирянського ліцею, Крук Денис – учень Селищанського навчально-виховного комплексу, Кісільови Олександр, Віталій та Нікіта – учні Ожівської початкової школи, Олійник Назар, Микола Приймак та Пецентій Богдан – учні опорного закладу «Білоусівський ліцей», Куцюруба Дар'я – вихованка центру творчості дітей та юнацтва. Дівчинка відзначена подарунком Молодіжної ради та премією від міського голови Василя Козака як наймолодша учасниця. Дипломами за активну участь відзначено Препелицю Анастасію – вихованку центру творчості дітей та юнацтва, Колєснік Анастасію та Гангал Олександру – учениць Сокирянського ліцею, Бахман Назара та Архіпова Андрія – учнів Сокирянського ліцею.

Море емоцій, щирі дитячі посмішки та незабутні враження – такою залишилась атмосфера свята з відзначення юних, творчих та талановитих.

Вітаємо переможців, бажаємо успіхів та нових здобутків!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь