Жителі Сокирянщини активно звертаються до територіального центру комплектування та соціальної підтримки аби пристати до лав Збройних Сил України та захищати рідну землю

Дата: 25.02.2022 12:48
Кількість переглядів: 186

Військовозобов’язані та резервісти Сокирянської територіальної громади активно звертаються до другого відділу Дністровського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки в місті Сокиряни аби поповнити ряди Збройних Сил України.

«Захищати та боронити рідну землю – святий обов'язок кожного з нас. Якщо не ми, тоді хто?» - зауважують хлопці.

Сокирянська міська рада організувала необхідне забезпечення другого відділу Дністровського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки матеріалами та оргтехнікою для оперативної реєстрації військовозобов'язаних. Задля забезпечення безперебійної роботи установи придбано бензиновий генератор електроенергії. В необхідній кількості надано паливно-мастильні матеріали та транспорт для доставки військовозобов'язаних.

Нагадаємо, що 24 лютого Президент України підписав Указ «Про загальну мобілізацію». У зв'язку з цим, всім військовозобов’язаним та резервістам віком від 18 до 60 років необхідно негайно з’явитись до другого відділу Дністровського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (колишній військовий комісаріат) за адресою: м. Сокиряни вул. Центральна, 66. Тут можна пристати до лав Збройних Сил та підрозділів територіальної оборони.

Громадяни України, які не з’явились під час мобілізації у вказані терміни і пункти та керівники підприємств, установ та організацій, незалежно від форм власності та відомчої підпорядкованості, а також власники транспортних засобів, які не поставили у встановлені терміни техніку по нарядах територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, а також особи, які перешкоджали своєчасному прибуттю громадян та поставці техніки, несуть відповідальність відповідно до законодавства України.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь