До уваги жителів громади та осіб, які прибувають із територій проведення активних бойових дій

Дата: 26.02.2022 12:20
Кількість переглядів: 230

Шановні громадяни, які прибувають із зони проведення активних бойових дій, Сокирянська міська рада готова надати допомогу із забезпечення ваших сімей житлом, продуктами харчування та речами першої необхідності.

Поряд з цим, звертаємо вашу увагу на те, що 24 лютого Президент України підписав Указ «Про загальну мобілізацію». У зв'язку з цим, всім військовозобов’язаним та резервістам віком від 18 до 60 років необхідно негайно з’явитись до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

Враховуючи ваше перебування на території Сокирянської громади зазначаємо, що всім особам чоловічої статі віком від 18 до 60 років необхідно негайно з'явитись до другого відділу Дністровського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (колишній військовий комісаріат) за адресою: м. Сокиряни вул. Центральна, 66. Тут можна пристати до лав Збройних Сил та підрозділів територіальної оборони.

Звертаємо увагу жителів населених пунктів Сокирянщини, які надають власне житло для розміщення громадян, що прибувають із зони проведення активних бойових дій, про необхідність невідкладного інформування старостинського округу та старости села про кількість прийнятих людей, а також їх дані.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь