Сокирянська міська рада оголосила збір гуманітарної допомоги для підтримки військових та осіб, які прибувають з території проведення бойових дій

Дата: 26.02.2022 14:26
Кількість переглядів: 198

Шановні жителі Сокирянщини! Є потреба підтримати підрозділи територіальної оборони та військових, які розташовані на території Сокирянщини, а також громадян з інших областей України, які активно прибувають із зони проведення бойових дій.

Хто бажає підтримати наших захисників, а також людей, які цього вкрай потребують, просимо звертатись до старостинських округів та старост.

Першочергово потрібно:

- продукти харчування, які мають тривалий термін зберігання;

- бутельована вода;

- чай та кава;

- крупи та макаронні вироби;

- цукор та сіль;

- солодощі;

- засоби особистої гігієни;

- засоби для надання першої медичної допомоги;

- ковдри та подушки;

- розкладачки.

Також є потреба в засобах радіозв'язку, приладах нічного бачення – тепловізори, портативних акумуляторних ліхтариках. Обладнання необхідне для оснащення батальйонів територіальної оборони та буде використовуватись військовими для охорони важливих об'єктів життєзабезпечення громади та її території. Надане обладнання буде повернуто власникам після зняття правового режиму воєнного стану.

Хто бажає підтримати військових матеріально також може звертатись до працівників старостинського округу, а в м.Сокиряни - до фахівців відділу культури і спорту міської ради за адресою м.Сокиряни, вул.Шевченка, 3. Приймаючи кошти працівники обов'язково мають внести до облікової відомості суму коштів, прізвище ім'я та по батькові особи. Людина, яка вирішила надати фінансову допомогу обов'язково засвідчує факт передачі коштів власним підписом. Про використання наданих коштів буде забезпечено звітування.

В населених пунктах громади допомогу надавати в старостинські округи. В місті Сокиряни - продукти харчування та речі першої необхідності – в приміщення будинку культури за адресою вул.О.Кобилянської,19.

Звертаємо увагу на те, що збором та подальшим розподілом гуманітарної допомоги для потреб військових та осіб, які прибули з інших областей України, на території Сокирянської громади займаються виключно старостинські округи та Сокирянська міська рада. Особи, які самостійно займаються збором допомоги чи коштів для потреб військових на території громади – не є представниками Сокирянської міської ради і відповідальності за їх дії міська рада не несе.

Не будьмо байдужими! Підтримаймо нашу армію та людей, які нині в скруті! Велика вдячність усім, хто вже долучився до надання допомоги! У єдності наша сила.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь