Звертаємо увагу жителів громади!

Дата: 27.02.2022 10:53
Кількість переглядів: 303

Звертаємо увагу жителів населених пунктів Сокирянщини, які надають власне житло для розміщення громадян, що прибувають із зони проведення активних бойових дій, про необхідність невідкладного інформування старостинського округу та старости села про кількість прийнятих людей, а також їх дані. 

Звертаємо увагу, що на офіційній сторінці Верховної Ради України в мережі Фейсбук йдеться про те, що на територію України у кожний населений пункт заїхали «сплячі групи». Вказані особи винаймали квартири проживали там і чекали часу «Ч». 

Прохання до громадян бути пильними! Якщо у вас є інформація щодо осіб чоловічої статі схожих на росіян, які групами по 2-3 особи винаймали житло в період з грудня 2021 по теперішній час, телефонувати повідомляти старосту села та правоохоронні органи.

Нагадуємо, що 24 лютого Президент України підписав Указ «Про загальну мобілізацію». У зв'язку з цим, всім військовозобов’язаним та резервістам віком від 18 до 60 років необхідно негайно з’явитись до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки. 

Враховуючи перебування на території Сокирянщини громадян, які прибувають із територій проведення бойових дій, наголошуємо, що всім особам чоловічої статі віком від 18 до 60 років необхідно негайно з'явитись до другого відділу Дністровського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (колишній військовий комісаріат) за адресою: м. Сокиряни вул. Центральна, 66. Тут можна пристати до лав Збройних Сил та підрозділів територіальної оборони.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь