З’явитися до територіального центру комплектування та соціальної підтримки – обов’язок кожного військовозобов’язаного

Дата: 01.03.2022 12:28
Кількість переглядів: 242

На цьому наголосив Сокирянський міський голова Василь Козак в ході наради з питань організації заходів безпеки території Сокирянщини та населення, яка сьогодні відбулась у міській раді.

«Наше завдання – забезпечити призов усіх військовозобов’язаних жителів громади та осіб призовного віку, які прибувають з території проведення бойових дій» - зазначив міський голова. «В умовах воєнного стану - з’явитися до територіального центру комплектування та соціальної підтримки – обов’язок кожного військовозобов’язаного» - додав він.

Нагадаємо, що 24 лютого Президент України підписав Указ «Про загальну мобілізацію». У зв'язку з цим, всім військовозобов’язаним та резервістам віком від 18 до 60 років необхідно негайно з’явитись до другого відділу Дністровського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (колишній військовий комісаріат) за адресою: м. Сокиряни вул. Центральна, 66. Тут можна пристати до лав Збройних Сил та підрозділів територіальної оборони.

Громадяни України, які не з’явились під час мобілізації у вказані терміни і пункти та керівники підприємств, установ та організацій, незалежно від форм власності та відомчої підпорядкованості, а також власники транспортних засобів, які не поставили у встановлені терміни техніку по нарядах територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, а також особи, які перешкоджали своєчасному прибуттю громадян та поставці техніки, несуть відповідальність відповідно до законодавства України.

Громадянам призовного віку, які прибувають з території проведення бойових дій, необхідно негайно з’явитися до другого відділу Дністровського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки одразу ж після поселення своїх родин.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь