Важливо!

Дата: 01.03.2022 20:23
Кількість переглядів: 284

Сьогодні міський голова Василь Козак провів нараду за участю військових та старост населених пунктів Сокирянської громади з питань організації заходів безпеки території Сокирянщини та населення. 

«Наголошую - всіх можливих заходів для безпеки громадян та захисту території нами вживається. Ситуація на Сокирянщині стабільна та контрольована. Не варто панікувати та в жодному разі не займатись поширенням дезінформації!» - зазначає Василь Козак.

Основні акценти наради:

- необхідність неухильного виконання населенням обмежень, встановлених комендантською годиною;

- не пересуватись вулицями після 22.00 години.

- організації самовільних добровільних угрупувань для патрулювання території населених пунктів.

- особи, які будуть перебувати на вулицях Сокирянщини в період комендантської години можуть бути розцінені як представники диверсійно-розвідувальних груп. 

- неухильно виконуються вказівки виключно військових та правоохоронних органів.

- громадяни, які мають бажання охороняти територію населених пунктів мають звернутись до військового комісаріату та військової частини територіальної оборони, зареєструватись, пройти відповідну перевірку і вже після цього отримати посвідчення, яке надає право перебувати на вулицях в період дії комендантської години. Всі бажаючі звертаються до старости або в Сокирянську міську раду.

- з цими людьми буде патрулювати працівник національної поліції, який координуватиме роботу і виключно він матиме право перевіряти документи, майно та транспортні засоби громадян. Патрулювання буде здійснюватись виключно в межах населеного пункту.

- прикордонна служба попереджає, що особи, які перебуватимуть на території населених пунктів, що пролягають вздовж лінії державного кордону, будуть розцінені як представники диверсійно-розвідувальних груп і до них можуть бути застосовані силові методи впливу.

- громадяни, які прибувають на Сокирянщину з територій, де проводяться активні бойові дії, повинні підлягати обов'язковій реєстрації на території старостинських округів та міста Сокиряни.

- громадянам призовного віку, які прибувають з території проведення бойових дій, необхідно негайно з’явитися до другого відділу Дністровського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки одразу ж після поселення своїх родин.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь