На забезпечення потреб захисників України жителі громади зібрали понад 350 тисяч гривень

Дата: 04.03.2022 14:50
Кількість переглядів: 187

Аби підтримати наших захисників та забезпечити їх всім необхідним жителі Сокирянщини мобілізували всі свої ресурси. Населення приносить до пунктів збору все у чому є потреба. Люди плетуть сітки, готують їжу та випічку, допомагають сортувати зібрану гуманітарну допомогу. Майстрині визвались безкоштовно виготовляти сумки для формування аптечок для військових.

Активно долучаються до підтримки армії та забезпечення осіб, які прибувають з території інших областей України, де нині тривають активні бойові дії, приватні підприємці Сокирянщини. Продукти харчування, речі першої необхідності, матраци, ковдри, господарський інвентар та все необхідне підприємницька спільнота надає безкоштовно або за мінімальними цінами.

За кілька днів жителі Сокирянщини зібрали та передали старостинським округам і Сокирянській міській раді понад 350 тисяч гривень, 900 доларів та 250 євро, які будуть спрямовані на забезпечення першочергових потреб військових. Гроші також надходять на спецрахунки Сокирянської міської ради.

Всі кошти суворо обліковуються та будуть спрямовані виключно за нагальними потребами. Про їх використання буде надано звіт.

Жителі Сокирянщини, які отримали 1000 гривень за програмою вакцинації населення, масово перераховують її на спецрахунки для допомоги українській армії.

За кошти місцевого бюджету для потреб військових та постачання гуманітарної допомоги у сумі 165 тисяч придбано дизпаливо та бензин. Окрім того, понад 70 тисяч гривень спрямовано з місцевої скарбниці на придбання медикаментів для оснащення медичних аптечок підрозділів територіальної оборони.

Загалом, на організацію заходів з безпеки території громади та її жителів Сокирянська міська рада передбачила кошти резервного фонду у сумі 500 тисяч гривень. Окрім того, 129 тисяч гривень виділено на Програму щодо сприяння організації та виконання завдань територіальної оборони у громаді.

Спільними зусиллями здолаємо ворога! Слава Україні!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь