Українці - дружня та надзвичайно сильна нація. Спільно ми подолаємо ворога

Дата: 08.03.2022 12:05
Кількість переглядів: 212

Сокирянський міський голова Василь Козак, народний депутат України Володимир Козак, секретар міської ради Любов Степаненко, перший заступник міського голови Іван Гангал привітали зі святом весни жінок та дівчаток, які прибули на Сокирянщину з областей, де нині тривають активні бойові дії, а також працівниць закладів освіти, на території яких проживають вимушені переселенці.

«Ми зараз переживаємо важкі часи, але ми повинні бути разом і підтримувати один одного, а основне вірити – Перемога ось-ось прийде, важкі часи – не назавжди» - зазначив міський голова Василь Козак та побажав представницям прекрасної статі теплих сонячних ранків, спокою, а найголовніше – миру на нашій землі.

Щирі слова вітань сьогодні звучали і для працівниць другого відділу Дністровського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, що в місті Сокиряни. Перший заступник міського голови Іван Гангал відзначив неоціненний вклад цих відважних жінок у забезпечення спокою на території рідного краю.

З давніх - давен відомо, що українська жінка на життєвих шляхах і перехрестях своїми роботящими руками, своєю щедрою душею утверджувала в житті милосердя, несла любов і родинне тепло. Тож хай ці добрі традиції ніколи не згаснуть!

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь