Будьте свідомими! Не паліть суху траву!

Дата: 30.03.2022 12:12
Кількість переглядів: 287

 

Протягом минулої доби на території Сокирянщини працівники Служби порятунку здійснили 8 виїздів на загоряння сухої трави та чагарників. Так, внаслідок однієї з пожеж, яка сталася у селі Сербичани, було знищено 20 га родючого грунту.

Напередодні рятувальники виїжджали на діяння горе-паліїв 9 разів, результат яких – просто вражає.

Звертаємось до кожного жителя Сокирянщини – не паліть сухотрав’я та сміття! Кожному з нас варто зрозуміти, що у такий важкий час займатися такою лихою справою – просто неприпустимо! Здійснюючи підпали ви допомагаєте не країні, а ворогу! Оскільки кожен виїзд пожежного авто – це не лише затрачений час та сили рятувальників, а й пальне, яке так потрібне нам для перемоги. Так, впродовж лише останніх двох днів, рятувальниками Сокирянського відділення Головного управління ДСНС України в Чернівецькій області затрачено близько 500 л дизельного палива.

В режимі воєнного стану рятувальні загони працюють в посиленому режимі, але наразі значна частина їхньої роботи полягає у тому, аби ліквідовувати пожежі спричинені спалюванням сухотрав'я.

Нагадуємо жителям громади, які забули, або свідомо  під час війни продовжують підпалювати сухі трави та чагарники - за спалювання сухої рослинності передбачена як адміністративна так і кримінальна відповідальність. Подібні дії можуть бути прирівняні до диверсійної роботи, що спрямована на обмеження огляду місцевості бійцями ЗСУ та територіальної оборони, подання світлових сигналів збройним силам російської федерації.

Будьмо свідомими!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь